Gensyn med tidligere kuld

Her har vi tilfældigt udvalgt nogle skønne tilbagemeldinger fra nogle af vores hvalpekøbere.

Hej Lisbeth

Nu skal du lige have en sommerhilsen her fra Lystrup i anledning af, at vores skønne Sofus (Isac) i morgen har 1/2 års fødselsdag.  Det er dog den mest fantastiske hund, vi har fået! Han er fantastisk rolig – men samtidig legesyg – enormt kælen og tillidsfuld og en helt fantastisk familiehund. Han indordner sig fuldstændigt under alle forhold (når bare vi er der). F.eks har han her i sommer uden problemer først været med på ferie i vores båd i tre uger med meget lidt plads og konstant snor på, når vi ikke var i båden og derefter en uge med halvbror Felix fra Aalborg i sommerhus, hvor de havde 3 1/2 tønde land at boltre sig på. Det gik fantastisk med de to sammen. De legede enormt godt, men kunne også finde ud af at slappe af ved siden af hinanden. Det var ikke på noget tidspunkt nødvendigt at sætte snor på dem, for at de ikke stak af – de blev ved huset.

Hej Lisbeth

Fie (Freja, kuld F) er den skønneste hund man kan have. Hun er altid glad og finder hele tiden på lege – enten hvor hun skal have os med, eller hvis hun ikke lige kan lokke os, så leger hun bare selv. Det er helt fantastisk at være vidende til så meget livsglæde! Tror hun synes hendes liv er perfekt, fordi hun meget sjældent er alene hjemme, får masser af udfordringer og kærlighed og kan være ude det meste af dagen. Noget hun elsker helt vildt – hun er helt sikkert mere en udehund end en indehund! Hun er utrolig lærenem, hvilket også er en fornøjelse når vi er til hundetræning. Det er det fedeste at se hende arbejde og lege med de andre små hunde. Hun nyder der helt klart og er dødtræt når vi kører hjem. Hun går frit det meste af tiden, når vi er på tur – har kun snor på når vi er ved vejen – det er også livsglæde at se hende komme løbende hen til os, hvis hun er faldet lidt bagud fordi hun skulle snuse, med et mega smil og bare være så glad så glad.
Som du måske kan fornemme er det en stor stor glæde, at vi har fået Fie ind i vores liv. Samtidig med det er hun elsket, hvor hun kommer hen fordi hun er så elskelig, sjov og god!
Endnu engang tak til dig for din andel i hendes herlige sind og tak for du lod os købe hende!
Hej Lisbeth
Så fandt vi endelig tid til at skrive en hilsen her fra Aalborg. Gizmo (Hannibal) trives her i familien og vi er rigtig glade for ham. Han elsker at lege med børnene og de elsker at lege med ham. Når han får lov til at komme med i vuggestue og børnehave for at aflevere og hente børn, så er han næsten ikke til at få med igen fordi han gerne vil snakke med alle børnene. Han faldt hurtigt til og her efter ferien har det været rigtig nemt at få ham til at være alene hjemme. Vi har haft ham med rundt i både byen og zoologisk have mm. hvor han nyder at møde andre mennesker og dyr. Alt i alt er han fortsat en lille glad fyr der giver opmærksomhed hvor vi kommer hen. Vi håber at du og hundene har det godt.

 

Hej Lisbeth
Her er lige en hilsen fra Aalborg for at fortælle, at Felix har det rigtig godt. Han er faldet så godt  og hurtigt til i familien og vi har allesammen overgivet os totalt til ham. Han er en utrolig nem lille hvalp, han sover igennem om natten og går selv ind i soveværelset og lægger sig i sit bur, hvis han synes, vi er lidt lang tid om at komme i seng:-) Han skulle kun bruge en enkelt dag for at finde ud af, hvor Louises værelse er, så nu sidder han udenfor og piber, indtil hun lukker  døren op og tager ham op i sengen:-)
Ellers ligger han helst ovenpå vores fødder, så tæt på som muligt. Det er rigtig hyggeligt. Han er også rigtig dygtig til at være alene hjemme, og bliver overstrømmende glad, når vi kommer hjem til ham igen. Vi går flere ture hver dag, og det går rigtig fint. – Han elsker at snakke med andre hunde og mennesker, og er så god til det – hvor er det dejligt, han har været vant til det hos dig. Der er bare ingen, der kan stå for ham.  Han har taget næsten 500g på siden vi fik ham, så han trives:-) Han er også god til at blive børstet, så det er simpelthen så nemt. I morgen begynder vi på et hvalpehold, og i næste uge skal han vaccineres igen.
Kort sagt har vi ingen problemer overhovedet. Vi er simpelthen så glade for Felix – det er slet ikke til at forstå, at vi kun har haft ham i mindre en 3 uger, det føles som om, han altid har været her.
 Hej Lisbeth
Som lovet ville vi give lyd fra os mht. den lille herre, som nu hedder Felix (Fnuggi)
Vi har haft et værre besvær med at få ham renlig, men det begynder at ligne noget. Dog kan han jo charmere sig fra alt, så han er hurtigt tilgivet, når uheldet har været ude Imponerende er det ellers, at han meget hurtigt lærte at sætte sig ned, når man sagde “sit”, og nu kommer han også, når man kalder. Sådan da. På vejen bor der en masse hunde, som han også har hilst på, mens han ligefrem intimiderede en bernasenne (hvordan det end staves – billede vedhæftet). Ellers går det rigtig godt med ham, han ser i hvert fald ud til at stortrives. Næste punkt på listen er at få ham til hvalpemøder, så han rigtig kan lege løs med andre små krudtugler.
Hej Lisbeth
Lige en lille hilsen fra Gustav og mig. Lige nu ligger han og sover bag mig her på kontoret, og har ellers charmeret alle på kontoret. Han synes verden er et lidt farligt sted at være, og er stille og rolig indtil han lige finder ud at hvem han er sammen med. Han har det rigtig godt, og er bare en dejlig, dejlig lille hund. 

Kære Lisbeth
Hermed en hilsen fra Anholt, hvor vi stadigvæk befinder os. Vi vil bare sige, at vi er meget glade for for Gaby, som er rigtig sød og har en fantastisk personlighed. Næsten renlig, vi har ikke haft mulighed for at veje hende her, men hun spiser godt, og vejer nok et kilo mere end da vi fik hentede hende hos dig. Det var en rigtig god ide med buret, hun sover ved siden af vores seng i det hver nat uden vrøvl. Vågner først, når vi vågner, det har været meget få gange vi har været oppe om natten med hende.

 

Hej Lisbeth
Bella og familie har det godt. Bella er en dejlig rolig og legesyg hund. Hun elsker at være på camping, der er der mange andre hunde dufte:-). Hun har allerede bragt megen glæde ind i vores familie, bedsteforældrene var da også helt solgt da de så hende første gang.
Hej Lisbeth.
Syntes lige du skulle høre at det går rigtigt godt med Noah, en rigtig lille vildbasse. Har vedhæftet nogle billeder så du lige kan se ham.
Han har allerede fundet hans sted i haven og er blevet god til at gå tur, ”når han gider”. I haven bliver man jo beskidt, så Noah har fået hans første bad hos os, ikke så populært, men gik dog fint.
Noah er  en rigtigt legesyg lille vildbasse, så han har allerede givet os mange sjove timer, men man kan også køre sig selv træt, så man falder i søvn med sin legesnor i munden.
Noah vil gerne lære nyt, så han kan allerede reagere på kald  af sit navn.  ”Sit” har han også lært, samt give ”slip” når vi leger med pinde eller legetøj, så hans familie er meget stolte af ham.
Vi har fået en rigtigt lille dejlig hund…
Venlig hilsen Familien Glentbæk.
En lille hilsen fra Misse (Blancha) der var med i Spanien
Hej Lisbeth
Vi ville bare sige tak for at vi fik lov til at købe Choppy som nu hedder Bailey:-)
Han har det fantastisk. Glad, livlig men også stille og rolig .. Han er meget velopdragen  og meget renlig. Han har simpelthen det dejligeste sind. er ikke utryg eller bange for noget ..man kan virkelig mærke han har haft det godt hos dig… Vi er SÅ glade for ham. Han var med på arb  allerede for første dag og der var ingen problemer han lagde sig bare og slappede af.. meget pudsigt den første kunde jeg havde da jeg havde ham med er en af mine faste kunder  og det er hende og hendes mand der ejer” pit stop for pets” som du henviser til i papirene:-) så der fik jeg lige købt en masse gode ting til ham..
Mht . navneskift så står der at man skal ændre det i stambogen ..skal man det eller er det ligemeget? der står man skal bruge en underskrift til det fra dig? Jeg vedhæfter lidt billeder af ham så du kan se hvordan han har det:-)
Endnu engang tak ..vi er så glade for at have ham i vores liv..
Hej Lisbeth
Langt om lange en lille hilsen fra os i Snejbjerg. Det går rigtigt godt med Mille og hun er faldet rigtigt godt til. Vi har rigtigt meget fornøjelse af hende. Hun er en hund, som er tilfreds bare hun er sammen med os.
Vi har jo været på ferie med hende og som nævnt før, så er hun tilfreds bare vi er der. På camping finder hun hurtigt sin plads og forsøger ikke at løbe væk. Vi var jo også i fårup sommerland. Her fandt vi ud af, at vi ikke er de eneste, som synes hun er rigtig sød. Gang på gang måtte vi stoppe op for at lade børn age hende og voksne der spurgte til hvad det var for en hund. Alle var vilde med hende.
Daglig dagen her hjemme går også fint. Hun kan være alene hjemme uden problemer. Når vi så kommer hjem bliver vi modtaget en meget glad hund, som logre med hele bagpartiet, hvilket næsten ikke er til at stå for. Janne går hjemme i 9 uger i øjeblikket, så de nyder det sammen.
Hun er ellers en meget lærenem hund. Hun har allerede lært at sit og dæk. Og vi træner hende i at komme når vi kalder.
Alt i alt kan man roligt sige at vi ikke har fortrudt at vi har fået Mille – hun er en rigtig dejlig hund.
Hej Lisbeth.
Her er lige en lille hilsen fra Eika. Hun er helt fantastisk. Kan både sidde og dække ved lidt hjælp af godbid. Ole har fået sin sag for og måtte ud at købe kyllinge tråd for at holde hende inde. Hun trives rigtig godt og er ved at finde en god rytme. Hun er rigtig hurtig og der kommer ind imellem en djævel op i hende. Hun elsker at være ude, og hun rydder lidt op i stauderne. Jeg takker fordi vi fik hende hun er bare så dejlig og trofast.
Kærlig hilsen Käthe og Ole